SJ Financial II - шаблон joomla Форекс

wrapper

HABERLER ve ARSIV

Balya Belediye Başkanı Sayın Osman KILIÇ göreve geldiğinden bu yana hiçbir zaman halktan kopmadığını dikkat çekerken, “Makamın değil, halkın başkanı oldu''.

Göreve geldiğinde hiçbir zaman makamın adamı olmayacağını taahhüt ettiğini dile getiren Başkan KILIÇ, “İlçenin asıl sahibi olan hemşehrilerimizden asla kopmadık ve kopmayacağız” dedi. KILIÇ, “İlçemizin marka bir şehir olması adına gönül birliği yaptığımız hemşehrilerimizle sürekli iç içeyiz. Biz ilçemizi yeniden inşa ederken, asla vatandaşlarımızdan kopmayacağımızın da sözünü vermiştik. Göreve gelmemizin akabinde ise çalmadık kapı bırakmadık. Sürekli vatandaşlarımızın evlerinde, düğünlerinde, özel, mutlu ve hüzünlü günlerinde yanlarında olduk. Bu sayede gönüllere köprüler kurduk” diye konuştu.