SJ Financial II - шаблон joomla Форекс

TOPLANTI TARİHİ : 03.02.2012

TOPLANTI SAYISI  : 2

MECLİS BAŞKANI : Dündar CENGİZ

ÜYELER                       : Zahide GAGA, Burhan AST, Orhan UNAN, Sevil ERDOĞMUŞ, Fatma GAGA, Yılmaz SEZER Osman TERZİOĞLU Mehmet ESEN Bayram BAYRAM

BULUNMAYANLAR: Yok.

KARAR NO:2012/12

5393 Sayılı belediye kanunun 19. maddesi gereğince meclisimiz arasından yapılan gizli oylama neticesinde; üyelerden Nahide GAGA 9 oy, Orhan UNAN 7 oy alarak yedek meclis kâtipliklerine seçilmişlerdir.

KARAR NO:2012/13

Belediyemiz D-2 gurubuna geçtiğinden 24 adet kadro sayımızın 26’ya yükselmiş bulunmaktadır. Teknik hizmetler gurubunda bir kadro artırımı, zabıta kadrolarında bir kadro artırımı yapılması nedeniyle teknik hizmetler sınıfında 13500 unvan kodlu peyjaz mimarı kadrosu,9950 unvan kodlu zabıta memuru kadrosunun ihtisas edilmesine norm kadro yönetmeliğinde 12 olan işçi kadrosunun 13’e yükseltilmesine karar verildi.

KARAR NO :2012/14

İlçemiz Kocacami Mahallesi koca mağara caddesi üzerinde bulunan avcılar kulübü yanı yol güzergâhı gelişi güzel araç park edilerek trafik seyiri engellenmektedir. Kaca mağara caddesi okul yolu olması nedeniyle öğrenciler, polis lojmanlarına ilçe müftülüğüne, işbir tekstil fabrikasına geliş gidiş yapan araçlara ve yayalara tehlike yaratmaktadır.  Tehlikenin giderilmesi açısından ilçemiz koca mağara caddesi girişi ve gazi derviş caddesine kadar olan bölüme park yapılması levhasının konulmasına karar verildi.