SJ Financial II - шаблон joomla Форекс

TOPLANTI TARİHİ : 03.08.2011

TOPLANTI SAYISI : 8

MECLİS BAŞKANI : Dündar CENGİZ

ÜYELER                   : Zahide GAGA, Burhan AST, Orhan UNAN, Sevil ERDOĞMUŞ, Fatma GAGA, Yılmaz SEZER Osman TERZİOĞLU Mehmet ESEN Bayram BAYRAM

BULUNMAYANLAR: Yok.

KARAR NO:25 Belediyemizin Kazdağı ve Marda dağı Belediyeler Birliğine üye olmasına,  Asil Üye olarak Sevil ERDOĞMUŞ ve Nahide GAGA’nın seçilmesine, Osman TERZİOĞLU ve Mehmet ESEN’in yedek üye olarak seçilmesine karar verildi.

KARAR NO: 26 Belediyemizde mevcut 3. derecedeki Tahsildar Kadrosunun iptal edilerek, 1. dereceden bir adet tahsildar kadrosu ihtisas edilmesine karar verildi.

KARAR NO: 27 İlçemiz Pazar yerinin alt katının düğün salonuna dönüştürülmesine ve bu konuda proje çalışmalarına başlanılmasına karar verildi.

KARAR NO: 28 İller bankasından 110.000,00 TL’lik 36 ay vadeli araç kredisi alınarak belediyeye bir adet itfaiye aracı alınmasına karar verildi.