SJ Financial II - шаблон joomla Форекс

TOPLANTI TARİHİ: 21.02.2011

TOPLANTI SAYISI : 3

MECLİS BAŞKANI: Dündar CENGİZ

ÜYELER                   : Zahide GAGA, Burhan AST, Orhan UNAN, Fatma GAGA, Yılmaz SEZER Osman TERZİOĞLU Mehmet ESEN

BULUNMAYANLAR: Sevil ERDOĞMUŞ,  Bayram BAYRAM

KARAR NO: 2011/11

Başkanlık makamının 17.02.2011 tarihli 1–2/11 sayılı gündem gereği olağan üstü toplandı.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmekte olan İktisadi Kalkınma Mali Destek programına kurumumuz adına “Çalışmaya engel yok “ başlıklı bir proje sunulmasına proje çalışmasının Balya Belediyesi ile Balya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ortak çalışması olarak yürütülmesine karar verildi. Proje uygulama yeri için Balya garajı içinde bulunan binanın tahsis edilmesine, projenin başarılı bulunması durumunda uygulanmasına sunulan projede belediyemizi temsilen, il zaman ve proje belgelerini imzalamaya Belediye Başkanı Dündar CENGİZ yetkili kılınmıştır. Proje başvuru formunda belirtildiği üzere kurumumuzca proje kapsamında 2500 TL’lik nakdi katkı sağlanması için tahütte bulunulmasına üyelerin tüm ittifakı ile karar verildi.