SJ Financial II - шаблон joomla Форекс

TOPLANTI TARİHİ : 01.02.2011

TOPLANTI SAYISI : 2

MECLİS BAŞKANI : Dündar CENGİZ

ÜYELER                   : Zahide GAGA, Burhan AST, Orhan UNAN, Sevil ERDOĞMUŞ, Fatma GAGA, Yılmaz SEZER, Osman TERZİOĞLU,  Bayram BAYRAM

BULUNMAYANLAR: Mehmet ESEN

KARAR NO :2011/08

2464 Sayılı Belediye Gelirleri Konunu gereğince 01–31 Ocak tarihleri arasında her yıl mükelleflerin ilan ve reklam vergisi beyannamelerini belediyeye vermesi ve vergi matrahını ödemesi gerekmektedir. Vergi matrahlarının yüksek olması nedeni ile mükelleflerin zor duruma düşmemesi için vergilerin 3 taksitte alınmasına karar verildi.

KARAR NO:2011/ 09

Belediyemizde hibe olarak temizlik işlerinde çalıştırdığımız çöp kamyonumuz arızalanmıştır. Arızanın giderilme masrafının yüksek olması ve aracın model yılı olarak da düşük olması nedeniyle, ilçemiz katı atık toplama işlerini daha sağlıklı şartlarda yapıla bilmesi için iller bankası kanalı ile bir adet çöp kamyonu alınmasına ve bu konuda meclisimizce iller bankasına yetki verilmesine karar verildi.

KARAR NO: 2011/10

İlçe pazarının gelişmesine yönelik çalışma yapılması görüşmesine geçildi. Pazarımızın geliştirilmesi için ilk etapta;

1 pazarcı esnafı ve ilçemizde yolcu taşımacılığı yapan otobüs firmaları ile toplantı yapılmasına

2 Pazar dağılım saatinin geciktirilmesi

3. Reklam ve tanıtım çalışmalarının yapılması

4. Organik ürünler için stant açılması

5. ilçemiz köylerinden pazara ücretsiz taşıma yapılması

6. Hayvan pazarının kurulması için çalışma başlatılması

7. Pazara katkı sağlaması için kamu kurum ve kuruluşları ile görüşme yapılmasına karar verildi.