• Bu Hafta Neler Yaptık

    BU HAFTA NEREDE ÇALIŞTIKİlçe genelinde temizlik işleri ekiplerimizce temizlik çalışmaları titizlikle devam etmektedir.Müstecap Mahallemizde yol bakım ve onarım çalışmaları ekiplerimizce tamamlanıyor.İlçemizde tarihi bir öneme sahip olan Balya Çanakkale yolu güzergahında bulunan Salhane(Selanik) Köprüsünün daha sağlıklı bir yapıya ve ulaşıma kavuşması için karayolları yetkili personelleriyle görüşmelerimizi başlattık.Değirmendere Mahallemizde bulunan hizmet binasının bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmaları ekiplerimizce tamamlandı.İlçe merkezi ve mahallelerimizde alt yapı çalışmalarından sonra bozulan parke taş döşemeleri ekiplerimizce tamir edilmeye devam ediyor.Kadıköy mahallemizde kavaklık alanında dikim için gerekli çalışmalar devam etmektedir.Belediyemize kazandıracağımız araç bakım ve tamirhane çalışmaları ekiplerimizce tüm hızıyla devam etmektedir.Mahallelerimizde yağmur suyu hatları için gerekli alt yapı çalışmalar devam ediyor.Çalova Mahallemizde yol yapım ve onarım işleri ekiplerimizce gerçekleştiriliyor.İlçe merkezimizde yeşil alan ve park yapımı için çalışmalarımız ekiplerimizce devam ediyor.Hoş geldin bebek projesiyle İlçemizdeki yeni doğum yapan ailelerin evlerine ziyaret gerçekleştirmeye devam ediyoruz.İlçe merkezinde Bahçeler mevkinde yol yapım ve onarım çalışmaları ekiplerimizce tamamlandı.Zabıta Amirliğimizce sizlerin kaliteli hizmet alabilmesi ve menfaatlerinizin korunması amacıyla denetimler devam etmektedir.Yaylacık Mahallemizde kilit parke taş döşeme çalışmaları devam etmektedir.İlçemiz genelinde metruk binaların yıkım çalışmaları ekiplerimizce gerçekleştiriliyor.Belediyemize kazandırdığımız depomuzda gerekli düzenlemeler ekiplerimizce gerçekleştiriliyor.Belediyemize ait atölyemizde üretim çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

    DEVAMINI OKU
  • 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

        Balya'lı emekçi kadınlar için için 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle ''Kadın Olmak'' konusu adı altında Konuşmacı Araştırmacı Yazar Behiç İSTANBULLUOĞLU ve Konuşmacı Dr. Öğr. Üyesi Yonca ALTINDAL'ın katılımlarıyla 8 Mart 2022 Salı günü Saat 14:00'da Balya Çok Amaçlı Salonda panel düzenlendi.

    DEVAMINI OKU
  • 2022 Yılı Mart Ayı Belediye Meclis Toplantısı

            Mart ayı belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda aldığımız kararların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.        Meclis kararlarına belediyemiz web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

    DEVAMINI OKU
  • Salhane Köprüsü Yenileştirme Çalışmaları

        İlçemiz için tarihi öneme sahip olan Balya-Çanakkale yolu güzergahında bulunan Salhane köprüsünün daha sağlıklı bir yapıya kavuşması için Karayolları ekipleri ile görüşme gerçekleştirildi. En kısa sürede yapımına başlanacak olan köprünün tarihi değeri korunarak sağlamlaştırılacaktır

    DEVAMINI OKU
  • Değirmendere ve Orhanlar Mahallelerindeyiz

        Başkan Orhan GAGA ve Meclis Üyemiz İbrahim BENLİ ile birlikte Değirmendere ve Orhanlar mahallelerini ziyaret ettiler. Yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz